Hongqiqu Anyar Bahan Co, Ltd.

Nyuhunkeun pesenan

Wilujeng sumping di perusahaan kami

Urang utamina nyayogikeun produk pikeun usaha ageung Cina sareng proyék konstruksi penting.

Tentang Kami

Hongqiqu New Material Co., Ltd. nyaéta produksi pribadi sareng perusahaan dagang, urang biasana manjangan sareng ngagentos éléktroda grafit kisaran ti diameter 150mm ka diameter 700mm di kelas RP / HP / UHP, bahan réprési sapertos bata réplika, bahan baku réplika. Cukang jarum coke / GPS / coke minyak bumi, sareng pabrik tuang baja baja anu aya. 

  • 2b4ae4e531

Puseur warta

Urang utamina nyayogikeun produk pikeun usaha ageung Cina sareng proyék konstruksi penting.

  • Bahan pabarisan umumna ningali bahan non-logam anorganik kalayan répraktoritas luhur 1580 ℃ sareng tahan rupa-rupa parobahan fisik sareng kimia sareng épék mékanis. Analisis status pangembangan industri réplika. Bahan pabarisan penting dina dasar mat ...
  • Dina taun 2019, industri réplika bakal salajengna ngamajukeun reformasi struktural sisi-sisi. Operasi sakabéh industri stabil, output parantos rada ningkat, sareng tingkat pangembangan héjo parantos ningkat sacara signifikan. 1. Hasilna ajeg sareng naék. Taun 2019, kaluaran ...