Tentang Kami

Profil Perusahaan

about

Hongqiqu New Material Co., Ltd. nyaéta produksi pribadi sareng perusahaan dagang, urang biasana manjangan sareng ngagentos éléktroda grafit kisaran ti diameter 150mm ka diameter 700mm di kelas RP / HP / UHP, bahan réprési sapertos bata réplika, bahan baku réplika. Cukang jarum coke / GPS / coke minyak bumi, sareng pabrik tuang baja baja anu aya. 

Produk urang tiasa dianggo seueur pikeun suhu luhur hawu industri di industri logam, bahan wangunan, pétrokimia sareng saterasna. Urang utamina nyayogikeun produk pikeun usaha ageung Cina sareng proyék konstruksi penting, sapertos BaoSteel, Aluminium Corporation of China. Dina waktos anu sami produk kami ogé parantos diekspor ka langkung ti 20 nagara sareng daérah.

Kami ngagaduhan dua sét barisan produksi lengkep tina kalsifikasi dugi ka mesin. Peralatan utama kalebet perangkat ekstrusi horisontal 3,500 ton, alat-alat cetakan getaran nangtung, roaster ring opat kamar, tilu 200000KVA tungku grafitisasi internal, sareng tangki impregnasi horisontal. 24 kaléng kaléngkér, awak otomatis CNC otomatis, garisan produksi gabungan sareng panyabutan lebu maju sareng alat desulfurization.

Pabrik Pabrik