Aluminium silika seuneu bata low porosity réplika seuneu liat batu pikeun hawu

Katerangan Singkat:

Batu lentur biji mangrupikeun salah sahiji jenis lempung seuneu réplika, bauxit sareng lempung flint salaku bahan atah utama kalayan nambihan sillimanite sareng andalusite, binder numutkeun proporsi, teras ngabentuk produk poros liat lemah saatos campur, ménggél, sareng pangatusan .


Jinis Produk

Produk Tag

Alumina silica fire brick low porosity refractory clay fire bricks for furnace6
Alumina silica fire brick low porosity refractory clay fire bricks for furnace7
Warna konéng bumi
Ukuranna 230X114x65 / 75mm, 230 × 150 × 75mm, 230 × 150/135 × 75mm, ect. (Numutkeun paménta paménta sareng produksi produsén)
Bentuk bata bata, Lurus Brick, bata ngawangun khusus, bata tukang suri, bata trapezoidal, bata nganggo taper, bata bata, bata lémpak, éct.
Gawé Suhu 1400 ℃
Bahan liat, kaolin, lempung flint
Bidang Aplikasi industri tungku
Palayanan Desain lempeng batu liat, Produksi, Konstruksi

Baso lempeng anu leuwih ti SK30 ngandung leuwih 30% Alumina sareng didamel tina bahan baku tina kamurnian Bauxite sareng liat réplika. Pikeun dilayanan dina kaayaan anu parah, bata liat Alumina liat gaduh kakuatan mékanis anu saé, résistansi anu hadé pikeun spalling termal, sareng tahan pisan kana serangan kimia ku alkaies vilatile sareng sababaraha slag. Kami ngahasilkeun sareng ngararancang bata alumina kanggo nyumponan syarat-syarat sarat jasa kualitas anu langkung saé pikeun ngadalikeun kualitas.

Batu bakar clay mangrupikeun salah sahiji bata seuneu anu paling umum. Eusi Al2O3 nyaeta antara 30% sareng 48%. Bata anu dipecat liat didamel tina lempung réfrisi atanapi kaolin sareng clinker liat digabungkeun sareng liat, anu dibentuk ku metode semi-garing atanapi plastik sareng rasana dina suhu 1250-1420.
Karakteristik bata réstrak liat:
1. Leutik pisan sareng kapadetan anu kuat.
2. Rintangan anu hadé kana perméabilitas sareng résistansi korosi anu saé.
3. Kakuatan suhu luhur, umur jasa panjang.

Indéks bakar cairan réplika

Barang Batu bakar
K30 K32 K34 K35
Al2O3,% ≥ 30 32 38 45
Fe2O3,% ≤ 2,5 2,5 2 2
Nyaring, SK 30 32 34 35
Refractoriness, ℃ 1670 1710 1750 1770
Ngalembarkeun Suhu dina beban, 0.2Mpa 1250 1350 1370 1420
Porosi semu,% ≤ 22-26 20-24 20-22 18-20
Dénsitas bulk, g / cm3 1.9-2.0 1.95-2.1 2.1-2.2 2.15-2.22
Kakuatan ngejat garing, Mpa ≥ 20 25 30 40

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali