Roda motong aluminium abrasive pikeun stainless steel

Katerangan Singkat:

pitedove 14 Inch 350 × 2.5 / 3 × 25.4mm roda motong pikeun baja Produk


Jinis Produk

Produk Tag

Lamaran
Lempeng Gancang Bersih potong.
Shatter / Fragment Buktina.
Potong talang aluminium gampang.
Motong bolts sareng screws.
Ngadamel liang dina bolts anu karat atanapi dipintal & screws pikeun dihapus ku obeng.
Potong liwat Rebar's, Logam sareng aci Hard Hard siga péso ngaliwat mentega.
Ngadamel anu gancang, bersih bersih dina logam lambaran ferrous, kalebet beusi sareng ngaliwat gugus baja stainless sareng roda anu dipotong rusak.

Kaunggulan
1. seukeutna gambar dina bahan motong.
2. ketahanan umur panjang.
3. Geter rendah sareng stabilitas tinggi pikeun ngagiling anu pikaresepeun atanapi motong.
4. jaring serat anu dikuatkeun pikeun katahanan sareng kasalametan.
5. Dijieun ku corundum sareng résin khusus, gaduh kakuatan tegangan sareng lenturan anu luhur. 

Aluminum abrasive cutting wheels for stainless steel
Aluminum abrasive cutting wheels for stainless steel1
Aluminum abrasive cutting wheels for stainless steel5
Aluminum abrasive cutting wheels for stainless steel4

Naon aplikasi tina piringan motong?
motong pipa, bagian propil, logam sepré salaku bahan pinuh dina bagian silang, pikeun inox, beusi, logam, waja dipotong.

1. Roda datar setir pikeun logam:
Roda motong ieu dianggo pikeun motong logam sapertos pipa baja, piring baju sareng saterasna. Disaksikeun yén produk ieu aman sareng awét. Seueur kustomer tenggara hoyong mesen ieu.

2. Roda datar setir pikeun stainless steel:
Roda motong datar cocog pikeun stainless steel sareng sagala jinis asét buktina. Teu aya beusi, walirang bahan halida jsb.

3. Roda datar setir pikeun batu sareng kaca:
Alat precision nyaéta pikeun pengobatan batu. Éta alternatif murah murah pikeun cakram motong inten. Roda motong anu datar tiasa ngadamel cut-outs precision maksimum sareng motong anu bersih kalayan ampir teu aya rohangan dina gilap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali