Aluminium silikat Silika Mullite Sobat batu semén Kiln Refractories Lapisan Bahan

Katerangan Singkat:

Aluminium silikat Silika Mullite Sobat batu semén Kiln Refractories Lapisan Bahan


Jinis Produk

Produk Tag

Pengenalan Budak Silica Mullite
Silikon bata mullite utamana didamel tina mullite sareng silikon berkualitas tinggi sareng sering dianggo dina sabuk transisi semén kiln. Tanpa perlindungan palapis kiln, zona transisi rentan kana pangaruh hawa réduksi sareng beban termal anu tinggi, sareng bahan-bahanna gampang rusak. Simen semén ogé butuh lingkungan anu luhur, sareng silikon mullite bata tiasa nyayogikeun syarat di luhur. Bata mullite silikon gaduh résistansi ngagem anu saé, anti anti spalling sareng stabilitas termal, sareng cocog dina tungtung zona alihan tina semén kiln.

Fitur Bata Silika Mullite
1. Suhu suhu luhur sareng tegangan suhu tinggi
2. stabilitas shock termal anu saé
3. Produk gaduh struktur kompak sareng résistansi abrasion anu saé

Indéks Indéks Fisika Fokosokimia Silica Mullite

Barang Indéks
Al2O3,% ≥67
SiC + SiO2,% ≥25
Porosi semu,% ≤18
Densitas bulk, g / cm3 ≥2.7
Kakuatan Crush Tiis, Mpa ≥100
Ngalembarkeun Suhu Dina Bawah 0.2Mpa, ℃ ≥1680
Laju Ganti Liner Saatos Kaduruk (1500 ℃ × 3h) PLC,% 0 ~ + 0,2
résistansi shock termal (1100 ℃ penyejangan cai), siklus ≥20

Aluminum Silicate Silica Mullite Fire Brick Cement Kiln Refra5

Paket & Pangiriman

Aluminum Silicate Silica Mullite Fire Brick Cement Kiln Refra6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali