Taros Kami

Hebei Hongqiqu Bahan Anyar Co., Ltd.

Alamat

1309, Unit 3, Gedong Kantor, Nomer 9 Kota Tatan Perdagangan Internasional, Nomer 118 Jalan Street Shengli, Kecamatan Qiaoxi, Shijiazhuang, Hebei, Cina

Telepon

008615915421053

0086-0311-66178505

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami