Pabakaran Bahan Bakar Clay seuneu

Katerangan Singkat:

Ukuran standar: 230 x 114 x 65 mm, Ukuran khusus sareng Jasa OEM ogé nyayogikeun!

Ukuranna pas, nyayogikeun rupa-rupa bentuk numutkeun gambar sacara customer.


Jinis Produk

Produk Tag

Fire Clay Refractory Brick6
Fire Clay Refractory Brick7

Bata penebat lempung seuneu didamel tina bahan api kelas luhur lokal dina kaayaan suhu tinggi lg.
standar nasional, anu ngagaduhan dénsitas massal, kakuatan tinggi, konduktivitas termal rendah sareng najis rendah.

Panerapan
Bata bata penebat lempung utami dianggo pikeun lapisan insulasi permukaan panas atanapi nyokong lapisan-menebat panas sanésna
bahan réproduktif. Lapisan réfractory atanapi bahan-bahan penebat panas sapertos industri, sapertos, tungku pyrolysis étilén, tungku pipa, pembaruan tungku amonia sintétis, produser gas sareng kilén shullte-suhu tinggi, jsb.

Produk Parameter
Damel Data Téknologi Seuneu Tukang Kayu Data Téknik
Kauntungan Keuntungan
Harga Kompetitif. Janten produk kalapa di pasar anjeun.
Garapan nu seueur. Nyegah retakan sareng pulas di bata.
Béda réa. Simpen biaya kapang pikeun anjeun.
Kontrol Kualitas Anu ketat.
Minuhan sarat kualitas klien.
Saham ageung. pangiriman gancang.
Paket Profesional. Hindarkeun karusakan sareng ngamankeun barang-barang dina transportasi

Barang Fire Clay Brick SK-32 Fire Clay Brick SK-34 Fire Clay Brick SK-36
AI2O3 (%) 30 38 50
Fe2O3 (%) 3 2,5 2
Refractoriness (SK) 32 34 36
Kulawarga dina kaayaan beban, 0.2MPa, Ta, ((° C) 1300 1350 1450
Porosi (%) 22-26 19-23 20-24
Dénsitas bulk (g / cm³) 2,05 2.10-2.15 2.30-2.40
Kakuatan ngejat garing (MPa) 25 25 45
Ékspansi termal di 1000 ° C (%) 0,6 0,6 0,3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali