Nipple éléktrofit grafit

Katerangan Singkat:

Puting éléktrit grafit digunakeun pikeun nyambungkeun dua atanapi langkung éléktroda jadi kolom. Sareng tujuan éta nyaéta pikeun ngaraoskeun pamakean éléktroda dina prosés pembuatan tungku listrik. Nipples, nganggo permukaan benang éksternal konvensional, mangrupikeun alat clamping penting pikeun manjangkeun panjang éléktroda. Ngalakukeun ieu nyingkahan konsumsi anu henteu produktif dina peleburan.


Jinis Produk

Produk Tag

Salaku produsén téknis, urang terang yén kecepatan antara awak éléktroda grafit sareng pentil bumi bakal nyababkeun pegatna éléktroda nalika dianggo. Ieu henteu ngan ukur konsumsi anu teu produktif dina peleburan, tapi ogé nambihan jumlah karbon dina baja molten. Kanggo alesan ieu, sadaya pentas éléktroda dihasilkeun ku pabrik urang, teu acan meulina.
Pitur
• Dénsitas bulk anu luhur, akurasi benang akurasi.
• Cék kasabaran puting hiji-hiji.
• Bates kakuatan anu bengkok diukur.
• Katepatan mesin anu saé, finansial permukaan anu saé.
• Résistansi luar biasa pikeun rusak.
• Produksi pabrik asli, sanes outsourcing.

Barang

Résistansi

(≤, Ωm)

Density

(≥, Ωg / cm3)

Kakuatan Flexure

(≥, MPa)

Modulus elastis
(≤, GPa)

Eusi Ash
(≤,%)

CTE

(100 ° C-600 ° C)

(≤, 10-6 / ° C)

Kakuatan teratur

6,5

1.69

15,0

14.0

0,5

2.8

Daya Luhur

5.5

1,73

16.0

16.0

0,3

2.2

Kakuatan High Ultra

4,5

1,75

20,0

18.0

0,3

1.4

Graphite Electrode Nipple7

Ukuran Listrik Elektrode standar & beurat Nipple

Éléktrod

Beurat Standar Henteu

Ukuran Éléktrétode Nominal

TP13

TPI4

Dia. x L

T3N T3L T4N T4L
inci mm lbs kg lbs kg lbs kg lbs kg
14 × 72 350 × 1800 32,0 14,5 - - 24,3 11.0 - -
16 × 72 400 × 1800 45.2 20,5 46.3 21.0 35,3 16.0 39.7 18.0
16 × 96 400 × 2400 45.2 20,5 46.3 21.0 35,3 16.0 397 18.0
18 × 72 450 × 1800 62.8 28.5 75,0 34.0 41.9 19.0 48.5 22.0
18 × 96 450 × 2400 62.8 28.5 75,0 34.0 41.9 19.0 48.5 22.0
20 × 72 500 × 1800 79.4 36.0 93.7 42.5 61.7 28.0 75,0 34.0
20 × 84 500 × 2100 79.4 36.0 93.7 42.5 61.7 28.0 75,0 34.0
20 × 96 500 × 2400 79.4 36.0 93.7 42.5 61.7 28.0 75,0 34.0
2〇xll〇 500 × 2700 79.4 36.0 93.7 42.5 61.7 28.0 75,0 34.0
22 × 84 550 × 2100 - - - - 73,4 33.3 94.8 43,0
22 × 96 550 × 2400 - - - - 73,4 33.3 94.8 43,0
24 × 84 600 × 2100 - - - - 88.2 40.0 110.2 50,0
24 × 96 600 × 2400 - - - - 88.2 40.0 110.2 50,0

24xll〇

600 × 2700 - - - - 88.2 40.0 110,2 50,0

Graphite Electrode Nipple8


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali