Nipples Elektrit grafit

  • Graphite Electrode Nipple

    Nipple éléktrofit grafit

    Puting éléktrit grafit digunakeun pikeun nyambungkeun dua atanapi langkung éléktroda jadi kolom. Sareng tujuan éta nyaéta pikeun ngaraoskeun pamakean éléktroda dina prosés pembuatan tungku listrik. Nipples, nganggo permukaan benang éksternal konvensional, mangrupikeun alat clamping penting pikeun manjangkeun panjang éléktroda. Ngalakukeun ieu nyingkahan konsumsi anu henteu produktif dina peleburan.