Éléktroda éléktrit

  • Graphite Electrode Nipple

    Nipple éléktrofit grafit

    Puting éléktrit grafit digunakeun pikeun nyambungkeun dua atanapi langkung éléktroda jadi kolom. Sareng tujuan éta nyaéta pikeun ngaraoskeun pamakean éléktroda dina prosés pembuatan tungku listrik. Nipples, nganggo permukaan benang éksternal konvensional, mangrupikeun alat clamping penting pikeun manjangkeun panjang éléktroda. Ngalakukeun ieu nyingkahan konsumsi anu henteu produktif dina peleburan.

  • HP Graphite electrode

    Sél éléktrit HP

    Elektrit grafit HP diperbuat tina jarum coke diimpor ti Jepang, AS, prosés produksi éléktrit grafit nyaéta penghancuran, ayakan, bahan, kneading, cengkéh, baking, impregnation tekanan tinggi, panggang kadua, grafitisasi sareng prosés machining, penthil elektroda grafit sareng nipple dilakukeun ku tilu kali impregnation sareng opat kali baking, bahan éléktroda grafit pikeun pembuatan baja nyaéta jarum kok diimpor ti Jepang sareng AS.

  • RP Graphite electrode

    Éléktrom RP grafit

    Graphite Electrode mangrupikeun usde pikeun pembuatan baja dina tungku listrik, tungku panas mineral sareng tungku listrik. Elektrit grafit ngalaksanakeun arus listrik kana hawu. Listrik ngahasilkeun arc di distrik peleburan dina tungku listrik, nalika suhu naék dugi ka 2000 tingkat centigrade, peleburan dimimitian. Siri éléktroda grafit kami manglaku ka hawu umum sareng hawu kakuatan tinggi sareng tekanan tinggi sareng busur pondok.

  • UHP Graphite electrode

    UHP éléktroda Grafit

    Ékode éléktrit mangrupikeun bahan konduksi utama anu dianggo dina industri peleburan listrik, anu ngagaduhan sifat konduktivitas listrik unggul, konduktivitas termal, kakuatan mékanik anu tinggi, oksidasi sareng résistansi korosi dina suhu anu luhur. Éléktrod grafit biasana dianggo dina EAF (pikeun baja smelting), tungku arc anu direndam (pikeun ngahasilkeun ferroalloy, silikon murni, phosphor, matte, kalsium karbida, sareng sajabana, tungku daya tahan listrik, sapertos hawu grafitisasi ngahasilkeun éléktroda grafit, tungku lebur kaca , tungku listrik anu ngahasilkeun carborundum, jsb.