Énergi suhu réplika alumina

Katerangan Singkat:

Tembok alumina anu luhur didamel tina kasucian anu luhur sareng spinel stabil kalayan eusi langkung ti 48% alumina ngalangkungan tekanan tinggi sareng sintering anu luhur. Stabilitas termal, répraktoritas luhur dina langkung ti 1770 ℃.


Jinis Produk

Produk Tag

Barang AR36 AR37 AR38 AR40
Al2O3% ≥55 ≥65 ≥75 ≥80
Fe2O3% ≤2 ≤2 ≤2 ≤2
Bahanna C ≥1770 ≥1790 ≥1790 ≥1790
% Porosity% ≤22 ≤23 ≤23 ≤21
Tiis ngejat kakuatan Mpa ≥44 ≥49 ≥54 ≥65
Nyiptakeun répraktor dina kaayaan (0.2MPa) ° C ≥1470 ≥1500 ≥1520 ≥1530
Panaskeun deui Liniar Parobihan (1500 ° C 2h)% + 0,1 ~ -0.4 + 0,1 ~ -0.4 + 0,1 ~ -0.4 + 0,1 ~ -0.4
High temperature alumina refractory brick6
High temperature alumina refractory brick7
High temperature alumina refractory brick8

Fitur & Kauntungan
1. Kakuatan compressive anu luhur.
2. Suhu awal.
3. Polumeu suhu tinggi.
4. stabilitas, sareng sipat ngabdi.
5. Dénsitas tinggi henteu ngagem sareng cimata gampang.
6. Laju ékspansi termal leutik, henteu gampang cacad sareng réngsé.

Aplikasi Produk
1. Tungku industri metalurgi, tungku perawatan panas.
2. Tungku industri kimia sareng industri konstruksi
3. Tungku tina pembakaran sampah, ngarobih hawu ranjang terhidrat

Pamastian kualitas
Lite Refractory komitmen kana standar kualitas pikeun sakabéh produk sareng jasa. Kalayan haus na State of the arts téknologi dina unggal tingkatan sareng-rupa produk, Lite Refractory tiasa nyayogikeun solusi anu idéal pikeun sarat customer anu ketat. Diwangun ku dasawarsa pangalaman dina industri anu béda, sareng pakait sareng konsumén, Lite Refractory bakal salawasna ngahasilkeun produk énggal anu bakal masihan kahirupan sareng nilai anu langkung saé pikeun pangguna.

Sistem jaminan kualitas diwangun ku léngkah-léngkah ieu
a.Inspeksi sareng Kontrol bahan baku anu asup: Numutkeun eusi kimia, bahan atah dikelompokkeun kana tingkat anu béda pikeun mastikeun kualitas bata munggaran.
b.Inspection and control of process: Salila produksi, unggal bata ditimbang dua kali mastikeun pikeun ngurangan kasalahan beurat.
c.Inspeksi produk Standardisasi kualitas unggal produk ku prosés kontrol sareng eksperimen.
d.Laksanakeun ukuran koréksi iraha waé panyimpangan dicatet.
Inok e.Quality ku manajemén kualitas.Bung sateuacan pangiriman, inspektur bakal mariksa ukuranana, penampilan, fisik sareng kimia bahan bata deui di pabrik.

High temperature alumina refractory brick9


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali