Sél éléktrit HP

Katerangan Singkat:

Elektrit grafit HP diperbuat tina jarum coke diimpor ti Jepang, AS, prosés produksi éléktrit grafit nyaéta penghancuran, ayakan, bahan, kneading, cengkéh, baking, impregnation tekanan tinggi, panggang kadua, grafitisasi sareng prosés machining, penthil elektroda grafit sareng nipple dilakukeun ku tilu kali impregnation sareng opat kali baking, bahan éléktroda grafit pikeun pembuatan baja nyaéta jarum kok diimpor ti Jepang sareng AS.


Jinis Produk

Produk Tag

Dianggo
Ékode éléktrit nyaéta bahan anu konduktif pikeun nyéépkeun beusi sareng baja, corundum coklat, silikon logam sareng sateras dina hawu listrik. Nyusun konkrit.
Éléktron grafit HP umumna dianggo pikeun tungku listrik arét listrik anu tinggi kalayan kisaran kapadetan 18-25A / cm2.

Fitur
Perawatan anti-oksidasi pikeun umur panjang.
High-purity, kapadetan tinggi, stabilitas kimia anu kuat.
Katepatan mesin anu hadé, pagawean permukaan anu saé.
Kakuatan mékanik anu luhur, daya tahan listrik anu handap.
Tahan pikeun rengat & spalling.
Résistansi tinggi sareng kagét panas.
HP Graphite electrode2

HP Graphite electrode1

HP Graphite electrode2

HP Graphite electrode3

HP Graphite electrode4
HP Graphite electrode5
HP Graphite electrode6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali