HP Grafit éléktroda

  • HP Graphite electrode

    Sél éléktrit HP

    Elektrit grafit HP diperbuat tina jarum coke diimpor ti Jepang, AS, prosés produksi éléktrit grafit nyaéta penghancuran, ayakan, bahan, kneading, cengkéh, baking, impregnation tekanan tinggi, panggang kadua, grafitisasi sareng prosés machining, penthil elektroda grafit sareng nipple dilakukeun ku tilu kali impregnation sareng opat kali baking, bahan éléktroda grafit pikeun pembuatan baja nyaéta jarum kok diimpor ti Jepang sareng AS.