Ladle Refractories

  • Premelted multifunctional iron slag refining of refining steel ladle

    Beungeut baja multifungsi multifunctional pemurnian tina baja baja

    Produk ieu ngagaduhan fungsi anu luhur tina desulphurization sareng deoxidization. Éta tiasa ngirangan suifida sareng oxysulfide dina baja molten dugi tingkat anu panghandapna. Cai mibanda fungsi insulasi sareng nyerep citakan non-logam. Ngagunakeun produk ieu tiasa ngabantosan ningkatkeun kualitas sareng kauntungan produk baja.

  • Steel ladle Aluminum magnesium refractory castable

    Batang baja Aluminium magnesium refractory castable

    Tangga dianggo kanggo pabrik baja sareng tuang baja pikeun nyandak cai baja sareng tuang sateuacan tungku benten, tungku listrik atanapi konverter. Pabrakan nyaéta pabrik salaku lapisan tina ladle tiasa ningkatkeun panggunaan tangga sareng manjangkeun umur jasa ladel.

  • Submerged Arc Foaming Agent for ladle refining furnace refractory

    Agc anu nyusahkeun Arc Foaming Agén pikeun ngaeusian hawu refractory

    Produk RMH-LF digunakeun pikeun hawu pemurnian bajakan, produk RMH-DH digunakeun pikeun hawu arc anu nyalurkeun baja. Ngagunakeun produk ieu bakal mastikeun nyusiran busur anu nyalur salami prosés nyalurkeun. Bakal ngirangan leungitna radiasi panas tina arc sareng ningkatkeun efisiensi panas. Karusakan radiasi langsung ti arc suhu anu luhur dugi ka lapisan tiasa dihindari, umur sapanjang lapisan bakal langkung lami. Laju dékosfororasi bakal langkung luhur sareng waktos nyémbarkeun bakal langkung pondok.