Magnesium aluminium spinel refractory bata pikeun témbok seuneu kiln puteran

Katerangan Singkat:

kiln seuneu bata bubuka

Magnesia alumina spinel bricks nyaéta jenis bata réalitas alkali, blok semén kiln ogé tiasa disintésis salaku spinel, anu didamel kana refraktor amorfin anu dianggo pikeun struktur integral sareng lapisan internal. Proses produksi batu réfrisi magnesit dasarna dina fase sareng prosés produksi bata magnesia umum, Nanging, unggal tingkatan granule dina komponén batching diwangun ku spinét sintétis sinakit atanapi spinel listrik anu nyaring, atanapi campuran dua.


Jinis Produk

Produk Tag

kiln seuneu bata Fitur
1. stabilitas shock termal anu saé.
2. Énergi mékanis kakuatan.
3. Suhu lemes lemes dina beban.
4. ketahanan slag anu saé sareng résistansi uyah alkali.
indéks tumpak seuneu kiln

ltem alumina magnesia bata
RMA-88 RMA-88 RMA-84 RMA-82
% MgO ≥88 ≥86 ≥84 ≥82
Al2O3% ≥6 ≥9 ≥9 ≥8
SiO2% ≤0.5 ≤0.5 ≤0.8 ≤1.0
Densitas bulk g / cm3 ≥2.90 ≥2.90 ≥2.85 802.80
Porosi% ≤18 ≤18 ≤19 ≤20
Kakuatan ngejat garing, MPa ≥60 ≥60 ≥50 ≥45
Ngalembarkeun Suhu Dina Ukuran 0.2Mpa ℃ ≥1700 ≥1700 ≥1680 ≥1650
Stabilitas Héran Terma (1100 ℃, cai tiis) kali ≥10 ≥10 ≥10 ≥10
Konduktivitas Terma (1000 ℃) W / m · k ≥2.9 ≥2.9 ≥2.8 ≥2.7
Magnesium aluminum spinel refractory brick for rotary kiln fire bricks lining3
Magnesium aluminum spinel refractory brick for rotary kiln fire bricks lining02

Paket & Pangiriman
kiln seuneu bata Bungkusan Inpormasi:
1. Usuk + Kertas atanapi Jambon manik sudut + Papan kertas + Plastik atanapi Steel Beubeur + Plastik Plastik
(1) Ukuran palet kayu: Biasana0.92 * 0.92m (bata standar), tapi 1 * 1m (bata bentuk khusus) paling-paling.
(2) Beban beurat unggal palet: Biasana 1.5-1.7Tons, tapi 2,0 tan seueur.
(3) 20 Kawat wadahna tiasa dieusian 25-26Ton paling seueur, sakitar 13-16Pallét.
2. Ukuran 230 * 114 * 65mm: 512PCS / Palet, ukuran 230 * 114 * 75mm: 448PCS / Palet,
3. Bisa ngadamel iket numutkeun sarat pikeun nasabah.

Magnesium aluminum spinel refractory brick for rotary kiln fire bricks lining4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali