Warta

  • Industri pabrik gancang tumbuh

    Bahan pabarisan umumna ningali bahan non-logam anorganik kalayan répraktoritas luhur 1580 ℃ sareng tahan rupa-rupa parobahan fisik sareng kimia sareng épék mékanis. Analisis status pangembangan industri réplika. Bahan pabarisan penting dina dasar mat ...
    Maca deui
  • Dina taun 2019, industri réplika bakal salajengna ngamajukeun reformasi struktural sisi-sisi

    Dina taun 2019, industri réplika bakal salajengna ngamajukeun reformasi struktural sisi-sisi. Operasi sakabéh industri stabil, output parantos rada ningkat, sareng tingkat pangembangan héjo parantos ningkat sacara signifikan. 1. Hasilna ajeg sareng naék. Taun 2019, kaluaran ...
    Maca deui
  • Jumlah ékspor éléktronik Cina urang nyaéta 46,000 ton dina Januari-Pebruari 2020

    Numutkeun data adat, total ékspor éléktroda di China mangrupikeun 46,000 ton dina Januari-Februari 2020, ningkatkeun taun-taun 9,79%, sareng total nilai ékspor 159,799,900 dolar AS, panurunan taun-taun 181.480,500 Dolar AS. Kusabab 2019, harga umum Cina ...
    Maca deui
  • Éléktron karbon mangrupikeun produk utama perusahaan urang

    Éléktron karbon mangrupikeun produk utama perusahaan urang. Salaku tambahan, perusahaan kami ogé ngahasilkeun sareng nyayogikeun rupa-rupa jenis sareng spésifikasi éléktroda grafit sareng konektor éléktroda tinta éléktronik pikeun nyumponan kabutuhan mayoritas. Nanging, pikeun seueur pangguna, aranjeunna ngan ukur ngartos panggunaan ...
    Maca deui