Dina taun 2019, industri réplika bakal salajengna ngamajukeun reformasi struktural sisi-sisi

Dina taun 2019, industri réplika bakal salajengna ngamajukeun reformasi struktural sisi-sisi. Operasi sakabéh industri stabil, output parantos rada ningkat, sareng tingkat pangembangan héjo parantos ningkat sacara signifikan.

1. Hasilna ajeg sareng naék. Dina taun 2019, kaluaran produk réproduksi di negarén nyaéta 24,308 juta ton, paningkatan taun-taun 3,7%. Diantarana, produk réfraktif bentuk padet nyaéta 13,414 juta ton, paningkatan 1.1% taun-on-taun; produk réprisi insulasi 589,000 ton, paningkatan 8,9% sataun-on-taun; Produk réplika henteu kabeungkeut aya 10.305 juta ton, paningkatan 6,9% sataun-on-taun.

2. Kadua, tekenan kauntungan anu langkung ageung. Aya 1958 bahan baku réplika, produk réproduktif sareng perusahaan jasa anu aya di luhur skala industri. Kapangaruhan ku turunna seukeut harga pasar produk réproduktif, panghasilan usaha utama taun 2019 nyaéta 206.92 miliar yuan, panurunan taun-taun 3.0%, sareng total kauntungan 12,80 milyar yuan, taun-taun turun tina 17,5%.

3. Ékspor murag saeutik. Dina taun 2019, volume perdagangan ekspor bahan baku réproduktif na 3,52 milyar dolar AS, sareng total ékspor taunan 5.95 juta ton, turun taun-taun 6,3%. Diantarana, volume ékspor bahan baku réplika nyaéta 4.292 juta ton, turun 5,7% sataun-taun-taun; volume ékspor produk refractory nyaéta 1,666 juta ton, turun 7.7% sataun-on-taun.

4. Perbaikan tingkat héjo. Dina taun 2019, sakumna industri éta bakal ngalanjutkan deui kontrol sumber polusi, sareng seueur propinsi sareng kota parantos ngaluarkeun hawu industri sareng rencana perlakuan émisi polusi kiln pikeun ngamajukeun émisi polutan pikeun minuhan standar. Tingkat pangembangan héjo perusahaan parantos ningkat sacara signifikan. Tujuh pabrik réproduksi dipilih salaku "pabrik héjo" ku Menteri Industri sareng Teknologi Inpormasi. "Daptar.

Ayeuna, transformasi sareng pamekaran industri réproduktif ngagancangkeun, tapi kaayaan masih disanghareupan ku kateupastian. Masalah sapertos overcapacity, konsentrasi handap, sareng kapasitas inovasi anu teu pati tetep aya. Léngkah salajengna nyaéta pikeun nyepetkeun aplikasi téknologi anyar sareng pangembangan produk anyar, ngandelkeun kakuatan modal sareng merek pikeun ningkatkeun konsentrasi industri, ningkatkeun automation sareng intelijen industri, nyepetkeun laju transformasi sareng pamutahiran, sareng ngamajukeun pangembangan kualitas luhur industri réplika.


Waktu pos: Mei-21-2020