Industri pabrik gancang tumbuh

Bahan pabarisan umumna ningali bahan non-logam anorganik kalayan répraktoritas luhur 1580 ℃ sareng tahan rupa-rupa parobahan fisik sareng kimia sareng épék mékanis. Analisis status pangembangan industri réplika. Bahan pabarisan bahan baku penting sareng konponsor konci pikeun industri suhu tinggi sareng sadaya alat-alat suhu. Aranjeunna dianggo sacara lega dina industri suhu luhur sapertos metalurgi, bahan wangunan, logam henteu ferrous, sareng industri cahaya. Bahan pabarisan dianggo di ampir sadaya industri anu meryogikeun pangolahan termal sareng perawatan panas dina prosés produksi. Kamajuan téknologi réproduksional maénkeun peran konci anu henteu tiasa diganggu dina ngembangkeun industri suhu luhur.

Kalayan pangembangan industri réplisit, tingkat pakakas perusahaan réprési utama terus ningkatkeun, sareng industri réplika ogé nyababkeun tugas hésé adaptasi kana kamajuan téknologi sareng pangembangan gancang industri sapertos baja, semén, kaca, sareng sanés. -logam logam. Numutkeun kana analisa industri réproduksina, réproduksina Cina dasarna ngawangun sistem industri pikeun panalungtikan ilmiah, desain, produksi sareng aplikasi saatos taun pangwangunan. Éta maénkeun peran penting dina kamekaran industri Cina.


Waktu pos: Mei-21-2020