Minyak Coke

  • Calcined petroleum coke

    Diitung bubuk petrok

    CPC (Diitung Petroleum Coke) mangrupikeun padu karbonatale anu diturunkeun tina unit coker kilang lisah minyak atanapi prosés retakan sanésna.

  • Low Sulfur 1 – 5 mm Graphited Petroleum Coke GPC

    Sulfur low 1 - 5 mm Grafis Coke GPC Grafit

    Coklat Petritized Grafis didamel tina kokok petrol anu berkualitas dina kaayaan 2,500-3,500 ° C. Salaku bahan karbon anu murni, éta ngagaduhan ciri karbon anu tetep tinggi, belerang rendah, lebu rendah, kerang déwasa sareng sanésna sanésna tiasa dianggo salaku raiser karbon (Recarburizer) pikeun ngahasilkeun baja, tuang beusi sareng aloi. Ogé tiasa dianggo dina plastik sareng karét minangka aditif. Éta tiasa dianggo salaku raiser karbon (Recarburizer) pikeun ngahasilkeun baja anu sénsitip, tuang beusi sareng aloi. Ogé tiasa dianggo dina plastik sareng karét minangka aditif.