Beungeut baja multifungsi multifunctional pemurnian tina baja baja

Katerangan Singkat:

Produk ieu ngagaduhan fungsi anu luhur tina desulphurization sareng deoxidization. Éta tiasa ngirangan suifida sareng oxysulfide dina baja molten dugi tingkat anu panghandapna. Cai mibanda fungsi insulasi sareng nyerep citakan non-logam. Ngagunakeun produk ieu tiasa ngabantosan ningkatkeun kualitas sareng kauntungan produk baja.


Jinis Produk

Produk Tag

Premelted multifunctional iron slag refining of refining steel ladle3

ltem Al2O3 CaO SiO2 Fe2O3 S CaF2 H2O Meliting Temp
indéks 35 ~ 45 45 ~ 52 3 ~ 6 1 ~ 2 ≤0.1 ≤5 ≤0.5 ≤1400 ℃

Gambar di Rincian

Premelted multifunctional iron slag refining of refining steel ladle4

Slag Refined (kalsium aluminate, desulfurizer) mangrupikeun jenis sanyawa deoksidisasi sareng bahan desulfurisasi, anu kedah digunakeun dina prosés baja sareng baja. Komposisi kimia kalsium aluminate sacara homogen, titik lebur rendah, laju lebur gancang , sareng waktos peleburan tiasa disinggetkeun fluorin, henteu aya tungku érosi sareng lapisan; Struktur padet, panyerapan cai-sanés, panyimpen sareng panyimpen anu saé; Kusabab bahan anu stabil sareng stabil, éta tiasa ngirangan polusi lebu tina karya baja sareng proses pemurnian komprehensif sareng stabil.Free hidrogén, nitrogén, karbon sareng pangotorna. pikeun ningkatkeun kualitas steel.In seueur produk anu sami dina dasar perusahaan kami digabungkeun sareng téknologi produksi téknologi produksi sareng pamekaran di bumi sareng di luar negeri, ngajantenkeun produk ulang jaman baheula ngandelkeun bahan alkali anu luhur dina prosés pemurnian, mung campuran kanggo ngahasilkeun. prosés desulfurization tradisional luar hawu, ku kituna pikeun ningkatkeun kualitas sareng kinerja batin baja.

Bungkusan & Pengiriman
1. Fedex / DHL / UPS / TNT pikeun conto.
2. Ku Laut keur ngangkut barang.
3. Konsumén spésifikasi pengiriman barang atanapi metode pengiriman anu rundingan.
4. Waktu Pangiriman: 3 dinten kanggo conto bentuk umum; 15 dinten khusus.
5. Wangun conto.Within 30 dinten pikeun tumpak barang.

Premelted multifunctional iron slag refining of refining steel ladle5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali