Pabrik Damel

  • Acid Proof Bricks

    Asam Taunan Asam

    Kotak buktina asam tiasa dianggo di témbok menara pabrik kimia, pabrik pupuk sareng pabrik asam sulfat, liner réaktor nyerep menara, liner kolam renang anticorrosive, alur, saluran, sareng pelataran lanté résistansi.

  • Fire Clay Refractory Brick

    Pabakaran Bahan Bakar Clay seuneu

    Ukuran standar: 230 x 114 x 65 mm, Ukuran khusus sareng Jasa OEM ogé nyayogikeun!

    Ukuranna pas, nyayogikeun rupa-rupa bentuk numutkeun gambar sacara customer.

  • High temperature alumina refractory brick

    Énergi suhu réplika alumina

    Tembok alumina anu luhur didamel tina kasucian anu luhur sareng spinel stabil kalayan eusi langkung ti 48% alumina ngalangkungan tekanan tinggi sareng sintering anu luhur. Stabilitas termal, répraktoritas luhur dina langkung ti 1770 ℃.

  • Magnesia Carbon Refractory Fire bricks

    Magnesia Karbon Pabrikan Pabrik bata

    Naon wincikan bata réplika karbon magnesia urang?

    1. Magnesia Karbon bata mangrupikeun bata anu kabeungkeut ku résin dijieun tina magnesia maot-datar atanapi datar sareng grafit murni.

    2. A nti-oksidan ditambah upami diperyogikeun.

  • Refractory Semi-graphite Carbon Brick

    Pabrik Semi-grafit Carbon Brick

    Pabrik Semi-grafit Carbon Brick

  • Silica Refractory Brick

    Silica Pabrik Kulawang

    Silika kualitas luhur bata didamel tina bahan baku silikon, eusi SiO2 saluhureun 91%. Sareng eusi Al2O3 mangrupikeun handapeun 1.0%.

  • Special size high refractoriness cast steel brick

    Husus ukuran luhur réplorasi tuang tuang baja bata

    Rintangan baja bata réproduktif dilarapkeun pikeun sagala rupa jinis baja, baja alloy sareng baja datar tuang sadaya tina corong bata, bata pipa, ubin, tengah, ngalangkungan bata baja, batu liang tunggal, dua baja tuang tuang baja, tuang sareng baja tuang. baja buntut baja sareng ingot kapang maot handapeun bata, produk sareng tahan seuneu tinggi, résistansi sareng perencatan érosi, penampilan biasa, es lancar, ukuran tepat, varie lengkep, tuang baja bata dumasar kana sasadiaan jenis nagara sareng spésifikasi tina. produksi, numutkeun syarat khusus pikeun pangolahan salajengna.