Pabrik réproduksi Magnesia Gunning pikeun ngagantian garis listrik Relau Listrik

Katerangan Singkat:

Bahan Magnesia Gunning nganggo magnesia kualitas luhur sareng agrégat MgO-Cao salaku bahan utami, ku cara nambihan sanyawa beungkeutan aditif, siri campuran guning kanggo BOF.


Jinis Produk

Produk Tag

Refractory Magnesia Gunning repair materials4
Refractory Magnesia Gunning repair materials1

Magnesia Gunning bahan Pitur
Kakuatan napel luhur, laju rebound deui.
2. Sintering saé, résistansi érosi anu saé.
3. Komesitas konstruksi, Ngpendekkeun waktos Konstruksi

Indéks matérial Magnesia

Ltem RW-85 RW-75 RW-65
MgO (%) ≥ 85 75 65
CaO (%) ≤ - 10 20
Dénsitas bulk (g / cm3) ≥ 2.4 2.4 2.3
Kakuatan Compressive di Suhu umum (Mpa) ≥ 110 ℃, 24h 15 15 15
1500 ℃, 3h 20 20 20
Laju Ganti Liner Saatos Kaduruk (%) 0- -0.2 0- -0.25 0- -3.0
Refractory Magnesia Gunning repair materials5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali