Pabrik Semi-grafit Carbon Brick

Katerangan Singkat:

Pabrik Semi-grafit Carbon Brick


Jinis Produk

Produk Tag

Barang Unit Hasil
Kapadetan leres > = g / cm3 1.9
Dénsitas bulk > = g / cm3 1,54
Tampil karesahan <=% 18
Kakuatan compressive > = Mpa 38
Kakuatan Flexural > = Mpa 9.8
Awu <=% 6

Spésifikasi

400mm × 300m × (400mm-2500mm) 400mm × 500mm × (400mm-2500mm)
400mm × 400mm × (400mm-2500mm) 600mm × 650mm × (600mm-2000mm)

Urang tiasa ngolah tipeu béda sareng spésifikasi bata karbon luyu pikeun sarat palanggan.

Refractory Semi-graphite Carbon Brick6

Refractory Semi-graphite Carbon Brick7


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali