Éléktrom RP grafit

Katerangan Singkat:

Graphite Electrode mangrupikeun usde pikeun pembuatan baja dina tungku listrik, tungku panas mineral sareng tungku listrik. Elektrit grafit ngalaksanakeun arus listrik kana hawu. Listrik ngahasilkeun arc di distrik peleburan dina tungku listrik, nalika suhu naék dugi ka 2000 tingkat centigrade, peleburan dimimitian. Siri éléktroda grafit kami manglaku ka hawu umum sareng hawu kakuatan tinggi sareng tekanan tinggi sareng busur pondok.


Jinis Produk

Produk Tag

Jenis: Urang tiasa nyéépkeun éléktroda purity tinggi. Daya teratur, kakuatan luhur sareng éléktroda grafis listrik anu tinggi tiasa dibéré. Denda éléktroda structral grained grained and coid grafit tahan pelapis disiapkeun. Ukuran naon waé anu tiasa dipénta ku nasabah.

Aplikasi: Utamina dianggo pikeun tungku listrik arc pikeun ngintip baja molten sareng dianggo pikeun hawu pemurnian sapertos tungku AOD VOD LF dina baja sareng industri logam logam non-ferrous.

Kauntungan: éléktroda grafit beuki seueur dianggo di industri beusi sareng baja. Éta ngajadikeun kirang polusi sareng ngahemat langkung kakuatan, éta hadé pikeun lingkungan urang. Éléktrit grafit parantos panjang hirup-umur, sabab teu kedah dirobih sering, anu ngirangan indénitas tenaga kerja sareng ngindari bahaya.

RP Graphite electrode1
RP Graphite electrode4
RP Graphite electrode6
RP Graphite electrode7
HP Graphite electrode3
HP Graphite electrode4
HP Graphite electrode5
HP Graphite electrode6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali