RP éléktroda éléktroda

  • RP Graphite electrode

    Éléktrom RP grafit

    Graphite Electrode mangrupikeun usde pikeun pembuatan baja dina tungku listrik, tungku panas mineral sareng tungku listrik. Elektrit grafit ngalaksanakeun arus listrik kana hawu. Listrik ngahasilkeun arc di distrik peleburan dina tungku listrik, nalika suhu naék dugi ka 2000 tingkat centigrade, peleburan dimimitian. Siri éléktroda grafit kami manglaku ka hawu umum sareng hawu kakuatan tinggi sareng tekanan tinggi sareng busur pondok.