Silica Pabrik Kulawang

Katerangan Singkat:

Silika kualitas luhur bata didamel tina bahan baku silikon, eusi SiO2 saluhureun 91%. Sareng eusi Al2O3 mangrupikeun handapeun 1.0%.


Jinis Produk

Produk Tag

Silica Refractory Brick5
Silica Refractory Brick6

Lamaran
Éta umum dipaké pikeun hawu blast panas, oven coke, sareng hawu kaca. Produk tiasa dilakukeun dumasar kana sarat palanggan.

Kauntungannana
1) oksida silikon luhureun 91%.
2) résistansi érosi asam anu saé.
3) Titik lemes lemes sareng suhu.
4) Moal nyusut dina kaduruk sababaraha kali.
5) Suhu réspektoritas dina beban langkung luhur 1650º C

Spésifikasi bata Silica

Barang

SR-96

SR-96B

SR-95

SR-94

SiO2% 

≥96

≥96

≥95

≥94

Fe2O3%

≤0.8

≤0.7

≤1.5

≤1.5

Al2O3 + TiO2 + R2O

≤0.5

≤0.7

≤1.0

≤1.2

Bahanna C 

1710

1710

1710

1710

Porosi%

≤21

≤21

≤21

≤22

Densitas bulk g / cm3 

≥1.8

≥1.8

≥1.8

≥1.8

Kapasitasan leres g / cm3 

342.34

342.34

≤2.38

≤2.38

Nguatkeun Kakuatan Batuk Mpa

≥35

≥35

≥29.4

≥24.5

0.2MPa RUL T0.6 ° C 

≥1680

≥1680

≥1650

≥1630

PLC (%) 1500 ° C × 2h

0 ~ + 0,3

0 ~ + 0,3

0 ~ + 0,3

0 ~ + 0,3

20-1000 ° C Ékspansi Terma10-6 / ° C 

1,25

1,25

1,25

1,25

Konduktivitas termal (W / MK) 1000 ° C 

1,44

1,44

1,74

1,74


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali