Agc anu nyusahkeun Arc Foaming Agén pikeun ngaeusian hawu refractory

Katerangan Singkat:

Produk RMH-LF digunakeun pikeun hawu pemurnian bajakan, produk RMH-DH digunakeun pikeun hawu arc anu nyalurkeun baja. Ngagunakeun produk ieu bakal mastikeun nyusiran busur anu nyalur salami prosés nyalurkeun. Bakal ngirangan leungitna radiasi panas tina arc sareng ningkatkeun efisiensi panas. Karusakan radiasi langsung ti arc suhu anu luhur dugi ka lapisan tiasa dihindari, umur sapanjang lapisan bakal langkung lami. Laju dékosfororasi bakal langkung luhur sareng waktos nyémbarkeun bakal langkung pondok.


Jinis Produk

Produk Tag

Submerged Arc Foaming Agent for ladle refining furnace refractory
Submerged Arc Foaming Agent for ladle refining furnace refractory2
Item Al2O3 SiO2 CaO Fe2O3 MgO Leungitna Ignangan
RMH-LF 1 ~ 3% 2 ~ 5% ≥40% ≤2% ≥5% 39
RMH-DH 7 ~ 9% 6 ~ 8% ≥45% ≤2% ≥5% 29
Submerged Arc Foaming Agent for ladle refining furnace refractory3
Submerged Arc Foaming Agent for ladle refining furnace refractory4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali