UHP éléktroda éléktrit

  • UHP Graphite electrode

    UHP éléktroda Grafit

    Ékode éléktrit mangrupikeun bahan konduksi utama anu dianggo dina industri peleburan listrik, anu ngagaduhan sifat konduktivitas listrik unggul, konduktivitas termal, kakuatan mékanik anu tinggi, oksidasi sareng résistansi korosi dina suhu anu luhur. Éléktrod grafit biasana dianggo dina EAF (pikeun baja smelting), tungku arc anu direndam (pikeun ngahasilkeun ferroalloy, silikon murni, phosphor, matte, kalsium karbida, sareng sajabana, tungku daya tahan listrik, sapertos hawu grafitisasi ngahasilkeun éléktroda grafit, tungku lebur kaca , tungku listrik anu ngahasilkeun carborundum, jsb.